#V&T

VirtualTech
 
AcasaFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 Flaguri EggDrop

In jos 
AutorMesaj
AlexGavana2
Founder
Founder
avatar

Mesaje : 8
Data de înscriere : 06/07/2008
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Flaguri EggDrop   Lun Iul 07, 2008 11:09 am

LOCAL USER FLAGS

* N (manager) permite accesul la comenzi locale de X, ChanServ, manager, owner, master, op si voice . Flag specific pt lmt , este flagul cel mai mare pe care il poti avea pe canal , ca acces de 500 la X. Nimeni cu access local nu poate sterge acest flag si nu poate fi decat un singur manager de canal (un singur user cu flagul +N ). Acest flag permite automat access la toate comenzile locale ale botului pe canal, si nu ai nevoie de nici un flag special ca +X sau altul de acest fel.

* n (owner) permite accessul la comenzile locale de owner, master, op si voice . Flag standard de eggdrop pentru owner local, ca 450-499 access la X. Setarea comenzilor majore ale canalului sunt valabile la acest nivel de access, alegeti-va ownerii cu atentie.
Nota: in mod normal, un owner poate adauga sau sterge flagul +n (permite access la comenzile de owner local), la botii lmt acesta este managerul local (cel cu flagul +N ) .

* m (master) permite accessul la comenzile locale de master, op si voice . Flag standard de eggdrop pentru master local, ca accessul 400-449 la X. Acesta este cel mai mic nivel de access care este necesar pentru comanda chattr - comanda ce permite sa dea access local la BOT oricui de pe canal.

* o (op) permite accessul la comenzile locale de op si voice . Flag standard de eggdrop pentru op local, ca access de 75-399 la X. Comenzi esentiale ce permit administrarea & protejarea canalului (uitati-va si la flagurile pentru useri +a si pentru canal autoop, flaguri care permit oparea automata a unui operator sau oparea automata a tuturor operatorilor).
Nota: daca aveti X sau ChanServ pe canal, va trebui sa adoptati o politica de securitate pentru a preveni take-ul (descrisa in FAQ) si va obliga toti ownerii si masterii sa o respecte.

* l (halfop) permite accessul la comenzi locale de halfop si voice . Flag standard de eggdrop pentru halfop local, ca access de 100-200 la X.

* v (voice) permite accessul la comenzi locale de voice . Flag standard de eggdrop pentru voice, ca access de 1-74 la X. Comenzi minime permise pentru un user obisnuit, deasemenea permite accesul la informatii esentiale ale canalului (uitati-va si la flagurile pentru useri +g si pentru canal+autovoice flaguri care permit primirea automata de voice a unui user sau a tuturor userilor de pe canal).

* a (autoop) flag standard de eggdrop pentru primirea automata de op. Userul cu flagul +a este opat automat cand intra pe canal sau daca este deopat pe canal - userul va fi opat la loc (trebuie sa aiba si flagul +o ).
Nota: daca comanda deop este folosita - BOTul va refuza sa deopeze un user cu flagul +a

* y (autohalfop) flag standard de eggdrop pentru primirea automata de halfop . Userul cu glagul +y primeste halfop automat cand intra pe canal sau daca va primi dehalfop pe canal - userul va primi halfop la loc.

* g (autovoice) flag standard de eggdrop pentru primirea automata de voice. Userul cu flagul +g primeste voice automat cand intra pe canal sau daca primeste devoice - userul va primi voice la loc ( trebuie sa aiba si flagul +v ).
Nota: daca comanda devoice este folosita - BOTul va refuza sa dea devoice unui user cu flagul +g

* f (friend) flag standard de eggdrop pentru "prieteni". Userul cu flagul +f nu va fi pedepsit pentru comportament abuziv (unde un user normal, ar fi fost pedepsit). Deoparea, kickul, banarea userilor cu +P sau +H , setarea de +lk pe canal, etc. - toate aceste abuzuri vor fi scutite de pedeapsa datorita flagului +f
Nota: desigur BOTul va pune toate modurile la loc cum sunt setate in setarile canalului si va scoate banul, va da op la loc sau va invita pe canal userul cu flagurile +HP , flagul +f scuteste doar de pedeapsa.

* X (X local, comenzi ChanServ) permite access la comenzi locale de X si ChanServ . Flag specific lmt, acesta este un flag foarte puternic - asa ca aveti grija cui dati acest flag.
Nota: flagul +X poate fi dat doar de cineva cu flagul +N (manager).

* P (user protejat) flag specific lmt. Userul cu flagul +P va fi protejat impotriva deopurilor, kickurilor, banurilor (uitati-va si la flagurile de canal +revenge si revenge-mode - pentru a specifica pentru intreaga categorie de useri cu flagurile +f sau +o ). In cazul in care va primi kick sau ban userul va fi invitat automat pe canal de BOT, daca va primi deop userul va fi opat la loc. Acesta este flagul de protectie de nivelul 1 - inseamna ca pedeapsa va fi ca userul care a facut abuzul sa primeasca deop de la BOT (uitati-va si la flagul +H ).
Nota: BOTul nu va pedepsi pe cineva cu access mai mare in ierarhia userilor (accesul de +N de exemplu), un user cu +f sau un alt user cu +P. Flagul +P poate fi dat doar de un user cu +N (manager).
Nota: Uitati-va si la comanda protect .

* H (user foarte-protejat) flag specific lmt. Ca userul +P , flagul +H protejeaza userul de deop, kick si ban (uitati-va si la flagurile de canal +revenge si revenge-mode - pentru a specifica pentru intreaga categorie de useri cu flagurile +f sau +o ). Singura diferenta este nivelul de protectie. Aceste este flagul de protectie de nivelul 2 - inseamna ca pedeapsa va fi ca userul care a facut abuzul sa primeasca ban de la BOT.
Nota: BOTul nu va pedepsi pe cineva cu access mai mare in ierarhia userilor (accesul de +N de exmplu ), un user cu +f sau un alt user cu +PH . Flagul +H poate fi dat doar de un user cu +N (manager).
Nota: Uitati-va si la comanda protect .

* L (user blocat) flag specific lmt. Blocheaza accesul userului pe canal, numai managerul canalului (+N flag) va putea sa schimbe accesul userului cu +L . Acest flag este dat cand nu vrei sa dai access prea mare unui anumit user dar in acelasi timp vrei sa fii sigur ca cineva cu access mai mare nu va putea sa stearga accesul userului cu +L user's access.
Nota: Flagul +L poate fi dat doar de userul cu +N (manager).

* S (user suspendat) flag specific lmt. Suspenda local accesul userului - userul nu poate folosi comenzile la BOT dar tot se "bucura" de protectia flagurilor (cu consideratie la faptul ca are flagurile +f, +n sau +P flags).
Nota: Flagul +S poate fi dat doar de userul cu +N (manager).

* d (deop) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +d nu va fi lasat sa stea cu OP pe canal - BOTul ii va da deop automat userului (uitati-va si la flagul de canal +bitch ). Pe langa asta daca userul cu +d este opat de un user cu +m sau cu acces mai mare - BOTul va lasa pe acest user cu OP.
Note: Cateodata BOTul da flagul +d singur, in concordanta cu setarea flagului de canal revenge-mode .
Nota: Daca comanda op va fi folosita - BOTul va refuza da dea op unui user cu flagul +d .

* k (kick) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +k nu va fi lasat sa stea pe canal - BOTul va da automat kick acestui user (uitati-va si la comanda ban ). Aceasta este o alta metoda de a da pe cineva afara de pe canal fara a umplu lista de ban.
Nota: Cateodata botul da flagul +k singur, in concordanta cu setarea flagului de canal revenge-mode .

* q (quiet) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +q nu va fi lasat sa stea cu voice pe canalele cu flagul de canal autovoice activat.
Nota: daca comanda voice este folosita - BOTul va refuza sa dea voice unui user cu flagul +q .

* r (dehalfop) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +r nu va fi lasat sa ia HALFOP pe canal - BOTul ii va da automat DEHALFOP userului. Deasemenea daca userul cu flagul +r este dehalfopprf de un user cu flagul +m - BOTul va permite userului sa fie dehalfoped

* w (wasop-test) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +w va trece testul wasop ( uitati-va deasemenea si la flagul de canal stopnethack-mode).

* z (washalfop-test) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +z va trece testul washalfop ( uitati-va deasemenea si la flagul de canal stopnethack-mode).

* e (exempted from stopnethack) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +e nu va trece testul wasop pe canalele cu flagul de canal stopnethack-mode).


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GLOBAL USER FLAGS


* Q (user autorizat) flag specific lmt. Este dat automat cand un user se face auth la BOT, daca userul are userset permident la BOT el nu mai are nevoie de acest flag.

* W (X, ChanServ user) flag specific lmt. Identifica serviciile de canal ale retelei cum ar fi X sau ChanServ.

* B (bot lmt) flag specific lmt. Identifica botii lmt.

* A (antihack) flag specific lmt. Este dat automat cand userul foloseste optiunea antihack.

* R (reporting) flag specific lmt. Este dat automat cand userul foloseste optiunea reporting .

* I (invisible) flag specific lmt. Este dat automat cand userul foloseste optiunea invisible .

* b (bot) flag standard de eggdrop . Identifica orice bot, aici fiind inclusi si BOTii lmt.

* t (botnet master) flag standard de eggdrop . Permite access la comenzile de botnet master.

* x (xfer) flag standard de eggdrop . Permite access in zona de fisiere si la comenzile xfer.

* j (file-area master) flag standard de eggdrop . Permite access in zone de fisiere si la comenzile janitor.

* p (party-line) flag standard de eggdrop . Permite access in party-line si la comenzile de party-line.

* c (common) flag standard de eggdrop . Identifica o inregistrare de user cu acces comun. Cand 2 sau mai multi oameni folosec aceeasi intrare & ca o consecinta ei au acelasi user@host - pentru a preveni ca toti acesti oameni sa apara ca o singura persoana - o inregistrare de user cu access comun este facuta & pentru toti cei care se vor potrivi acestei inregistrari (cand este adaugat la BOT) o noua inregistrare de user este facuta care ii va identifica dupa nickname.

* u (unshared) flag standard de eggdrop . Userul cu flagul +u nu va fi trimis la alti BOTi cu care imparte fisiere. BOTii pot fi setati sa imparta intre ei fisierele cu useri dar trebuie sa fii un user particular , sa nu fii pe restul botilor - flagul acesta ar trebui utilizat.

* h (high-light) flag standard de eggdrop flag. User will see highlighted text as output.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

USER SETTINGS


* antihack - activat blocheaza hostul actual al userului & va accepta comenzi decat de la acest host. Comenzile nu vor fi acceptate de la alte hosturi, chiar daca un raufacator va incerca sa se autorizeze cu userul shi parola corecta, el va fi ignorat. In plus, daca cineva va incerca sa se autorizeze cu handul userului de la un host necunoscut & reporting este activat , botul va stoca notite pentru user cu detalii despre aceasta tentativa ( nick,vhost,timp & parolele pe care a incercat sa le foloseasca ).
Exemplu: !userset antihack on

* info - seteaza un infoline global sau local pentru user ( daca pe canal este setat +greet, informatia va fi folosita ca mesaj de intampinare).
Exemplu: !userset info orice despre tine

* permident - activat, permite userului sa comande botul de pe hostul (masca) data fara autorizatie, asigurate ca specifici un host unic.
Exemplu: !userset permident *!*@niqu.users.undernet.org

* reporting - stocheze un raport - cand antihack/secure este activat ?

* s (share) flag standard de eggdrop. Botul !!imparte!! informatiile despre useri, agresiv.

* p (share) flag standard de eggdrop. Botul !!imparte!! informatiile despre useri, pasiv.

* g (global share) flag standard de eggdrop !!Imparte!! toate canalele.

* h (hub) flag standard de eggdrop Botul este automat conectat la cea mai mare prioritate.

* a (alternativ) flag standard de eggdrop Botul este automat conectat daca nici un bot hub nu poate fi conectat.

* l (leaf) flag standard de eggdrop Botul nu are permisiunea sa se conecteze la alti boti.

* r (respins) flag standard de eggdrop Botul nu va fi primit in reteaua de boti.

* i (izolat) flag standard de eggdrop Izoleaza party line !!!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://egglending.wikiforum.ro
 
Flaguri EggDrop
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
#V&T :: EggDrop :: EggDrop Flaguri-
Mergi direct la: