#V&T

VirtualTech
 
AcasaFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 Setari EggDrop

In jos 
AutorMesaj
AlexGavana2
Founder
Founder
avatar

Mesaje : 8
Data de înscriere : 06/07/2008
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Setari EggDrop   Lun Iul 07, 2008 10:54 am

Aveti Aici Setarile De Baza Ale Unui EggDrop

flood-chan - defineste cate mesaje trimise pe canal in cate secunde de la acelasi host constitue flood, userii cu flagul +f & +m nu vor primi kick. Pentru a dezactiva aceasta setare - specifica 0 sau 0:0.
Setare: !chanset flood-chan 7:20 (nu mai mult de 7 linii in 20 de secunde)


flood-ctcp - defineste cate ctcp-uri in cate secunde de la acelasi host constitue flood, userii cu flagul +f & +m nu vor primi kick. Pentru a dezactiva aceasta setare - specifica 0 sau 0:0.
Setare: !chanset flood-ctcp 2:40 (nu mai mult de 2 ctcp-uri in 40 de secunde)


flood-join - defineste cate intrari pe canal in cate secunde de la acelasi constitue flood, userii cu flagul +f & +m nu vor primi kick. Pentru a dezactiva aceasta setare - specifica 0 sau 0:0.
Setare: !chanset flood-join 4:40 (nu mai mult de 4 intrari in 40 de secunde)


flood-kick - defineate cate kick-uri in cate secunde de la acelasi host constitue flood, userii cu flagul +f & +m nu vor primi kick. Pentru a dezactiva aceasta setare - specifica 0 sau 0:0.
Setare: !chanset flood-kick 2:40 (nu mai mult de 2 kick-uri in 40 de secunde)


flood-deop - defineste cate deop-uri in cate secunde de la acelasi host constitue flood, userii cu flagul +f & +m nu vor primi kick. Pentru a dezactiva aceasta setare - specifica 0 sau 0:0.
Setare: !chanset flood-deop 3:10 (nu mai mult 3 deop-uri in 10 secunde)


flood-nick - cate schimbari de nick in cate secunde de la acelasi host constitue flood, userii cu flagul +f & +m nu vor primi kick. Pentru a dezactiva aceasta setare - specifica 0 sau 0:0.
Setare: !chanset flood-nick 4:40 (nu mai mult 4 schimbari de nick in 40 de secunde)


aop-delay - aceasta este folosita pentru autoop, autohalfop, autovoice. Daca un op sau un voice intra pe canal in timp ce alt op sau voice asteapta sa fie op sau voice, botul va incerca sa puna ambele moduri in aceeasi linie. aop-delay 0 Nici o intarziere nu este folosita.

aop-delay X O intarziere de X secunde este folosita.

aop-delay X:Y O intarziere aleatorie cuprinsa intre X & Y este folosita.

Setare: !chanset aop-delay 10:30


ban-time - seteaza cat timp vor tine (in minute) ban-urile temporare. Daca specifici 0 la aceasta optiune, botul nu va mai scoate niciodata acest ban-uri. In plus acest ban-time este folosit cand se pedepsesti pentru publicitate,injuraturi,etc(vezi deasemenea ban-reason).
Setare: !chanset ban-time 60


exempt-time - seteaza cat timp vor tine (in minute) scutirile temporare. Daca specifici 0 la aceasta optiune, botul nu le va mai scoate niciodata.Botul va verifica scutirile la fiecare X minute, dar nu va scoate scutirea daca este setat un ban care se va potrivi cu aceea scutire. Odata ce banul a fost scos, scutirea va fi scoasa si ea la urmatoarea verificare pe care o va face botul.
Nota: aceasta este o caracteristica IRCnet.
Setare: !chanset exempt-time 60


invite-time - seteaza cat timp vor tine (in minute) invitatiile temporare. Daca specifici 0 la aceasta optiune, botul nu le va mai scoate niciodata.Botul va verifica invitaiile la fiecare X minute, dar nu va scoate invitatia daca pe canal este setat +i. Odata ce pe canalul a fost setat -i invitatia va fi scoasa la urmatoarea verificare pe care o va face botul .
Nota: aceasta este o caracteristica IRCnet.
Setare: !chanset invite-time 60


enforcebans - cand un ban este setat, da kick la oamenii care sunt pe canal & se potrivesc ban-ului? useri cu flagurile +f, +v & +o nu vor primi kick.
Setare: !chanset +enfrorcebans


dynamicbans - actievaza ban-urile de canal doar cand este necesar? Aceasta previne ca lista de ban-uri a canalului sa devina excesiv de lunga. Botul inca va mai tine minte fiecare ban, dar activeaza ban-ul pe canal doar atunci cand vede pe cineva care intra pe canal si se potriveste acelui ban.
Setare: !chanset +dynamicbans


userbans - permite ca banurile sa fie facute direct de useri? Daca este dezactivata, botul va cere ca toate ban-urile sa fie facute prin consola botului.
Setare: !chanset +userbans


need-key - memoreaza cheia canalului (de fapt, botul memoreaza cheia singur,imediat ce este setata pe canal).
Setup: !chanset need-key blabla


autoop - op userii cu flagul +o cand intra pe canal. Aceasta comanda este nesigura & nerecomandata (vezi deasemenea flagul de user +a & flagul de canal aop-delay, op channel flags).
Setare: !chanset +autoop


autohalfop - halfop userii cu flagul +l cand intra pe canal. Aceasta comanda este nesigura & nerecomandata (vezi deasemenea flagul de canal aop-delay).
Setare: !chanset +autohalfop


autovoice - voice userii cu flagul +v cand intra pe canal (vezi deasemenea flagul de user +g & flagurile de canal aop-delay, voice).
Setare: !chanset +autovoice


bitch - lasa decat userii cu fagul +o sa fie opati pe canal? Nerecomandat - daca ai X sau ChanServ pe canal userii vor incerca sa dea deop,kick sau ban la bot ca rasbunare & aceasta este o abatere de la regulilor & terminilor a&a.
Setare: !chanset +bitch


greet - spune 'info line-ul' unui user cand intra pe canal?(vezi comanda userset info command.)
Setare: !chanset +greet


protectops - re-opeaza un user cu flagul +o daca este deopat?
Setare: !chanset +protectops


protecthalfops - re-halfop un user cu flagul +l daca este dehalfopped?
Setare: !chanset +protecthalfops


protectfriends - re-op un user cu flagul +f daca este deopat?
Setare: !chanset +protectfriends


dontkickops - vrei ca botul sa nu poata sa dea kick la userii cu flagul +o, lasandui pe ei sa faca flood-kick pentru a proteja canalul impotriva atacului cu clone.
Setare: !chanset +dontkickops


inactive - aceasta previne botul sa intre pe un canal ( sau il face sa plece de pe canal daca este deja acolo).Poate fi utila deoarece face botul sa plece de pe canal fara sa piarda setarile,flagurile userilor de pe canal,lista de ban-uri,& fara sa afecteze accessul(vezi deasemenea comenzile templeave & cycle).
Exemplu !chanset +inactive


statuslog - tine loguri ale status-ului de canal la fiecare 5 minute? Acesta arata statutul botului pe canal (op,voice,etc.)Modurile canalului, & numarul de useri cu +m/+o/+v/+n/+b/+e/+l pe canal.
Setare: !chanset +statuslog


revenge - memoreaza oameni care au dat deop/kick/ban la bot, actuali op, sau prieteni & ii pedepseste? Userii cu flagul +f sunt exceptati de la razbunare.
Setare: !chanset +revenge


revengebot - similar cu optiunea 'revenge', dar se declanseaza decat daca un bot este deopat,kick sau banat.
Setare: !chanset +revengebot


secret - previne canalul de a fi listat in botnet & in baza de date de seen?(deasemenea intervin comenzile channels & stats)
Setare: !chanset +secret


shared - shareaza informatiile userilor pentru acest canal?
Setare: !chanset +shared


cycle - 'cycle'-aza canalul cand nu are op?
Setare: !chanset +cycle


dynamicexempts - activeaza scutirile pe canal doar cand este necesar? Aceasta previne ca lista de scutiri a canalului sa devina excesiv de lunga. Botul isi aminteste toate scutirile, dar activeaza o scutire pe canal cand vede un ban setat care se potriveste cu acea scutire. Scutirea ramane activa pe canal atata timp cat banul este activ.
Setare: !chanset +dynamicexempts


userexempts - permite ca scutirile sa fie facute direct de useri? Daca este dezactivata, botul va cere ca toate scutirile sa fie facute prin consola botului.
Setare: !chanset +userexempts


dynamicinvites - activeaza invitatiile de pe canal doar cand este necesar? Aceasta previen ca lista de invitatii sa devina excesiv de lunga. Botul isi va aminti fiecare invitatie, dar invitatiile sunt activate doar cand canalul este setat pe modul invite & un user intra dupa ce a cerut o invitatie. Odata setata, invitatia ramane pana cand canalul trece pe modul -i.
Setare: !chanset +dynamicinvites


userinvites - permite ca invitatiile sa fie facute direct de useri? Daca este dezactivata, botul va cere ca toate invitaiile sa fie facute prin consola botului.
Setare: !chanset +userinvites


nodesynch - permite non-ops sa schimbe modurile canalului? Aceasta opreste botul de la lupta cu servicii ca ChanServ sau sa dea kick la IRCops cand seteaza modurile de canal fara sa aiba op.
Setare: !chanset +nodesynch


antipub - pedepseste userii care folosesc # (publicitate altor canale) pe canal (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o sau userii care au statutul de op).
Setare: !chanset +antipub


anticolour - pedepseste userii care folosesc culori pe canal (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o sau userii care au statutul de op).
Exemplu !chanset +anticolour


antibold - pedepseste userii care folosesc litere ingrosate pe canal (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o sau userii care au statutul de op).
Setare: !chanset +antibold


antiunderline - pedepseste userii care folosesc litere subliniate pe canal (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o sau userii care au statutul de op).
Setare: !chanset +antiunderline


antinotice - pedepseste userii care folosesc notice pe canal (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o sau userii care au statutul de op).
Setare: !chanset +antinotice


antirepeat - pedepseste userii care se repeta de mai mult de 2 ori (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o sau userii care au statutul de op).
Setare: !chanset +antirepeat


antiaction - pedepseste userii care folosesc act pe canal (exceptie fac userii cu flagurile +f, +v, +o flags or users with op status).
Setare: !chanset +antiaction


antiurl - pedepseste userii care folosesc url pe canal (publicitate la site-uri)(exceptand userii cu flagurile +f, +v, +o si cei cu op).
Setare: !chanset +antiurl


antireverse - pedepseste userii care folosesc "reverse" pe canal (exceptand userii cu flagurile +f, +v, +o si cei cu op).
Setare: !chanset +antireverse


limit - seteaza la nevoie limita canalului (limita este +7, "grace" este +4, timpul de verificare este 60 seconds).
Setare: !chanset +limit


topic - rezervat pentru uz intern, este activat automat daca topicul este locked (uitati-va la comanda topic si la flagul de canal enforcetopic ).


enforcetopic - cand canalul este desincronizat (cand serverele se desincronizeaza unul de celalat, unii useri nu vad topicul, modurile de canal etc.) si topicul este locked, BOTul va reinoi topicul astfel incat toata lumea va putea sa il vada (uitati-va la comanda topic si la flagul de canal topic ).
Setare: !chanset +enforcetopic


voice - da voice tuturor celor ce intra pe canal (uitati-va si la flagul de canal autovoice ).
Setare: !chanset +voice


halfop - inactiv pana november/december 2005.


op - da op tuturor celor ce intra pe canal. Acest lucru este nesigur si nu este recomandat (uitati-va si la flagul de canal autoop ).
Setare: !chanset +op


idle-deop - da deop tuturor celor care fac idle pe canal mai mult decat timpul specificat de tine (exceptie facand userii cu flagul +a ). Pentru a opri aceasta setare - puneti 0 (uitati-va si la flagul de canal idle-kick).
Setare: !chanset idle-deop 60


seen - sa pornesti statisticile canalului de seen ? Daca este dezactivat, nu vor fi adaugate informatii la baza de date pentru seen a&a. Daca vrei ca seen sa fie activat dar nu vrei ca numele canalului sa apara pe alte canale uitate la flagul de canal secret .
Setare: !chanset -seen


private - BOTul va bana pe toti cei care nu au access la el (userii fara flagurile +f, +v, +o ) cand vor intra pe canal.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://egglending.wikiforum.ro
 
Setari EggDrop
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
#V&T :: EggDrop :: EggDrop Setari-
Mergi direct la: